Aktuelt

Politiske tiltak

21 politiske tiltak mot netthets

– Netthets er den største trusselen mot ytringsfriheten i Norge, sa John Peder Egenæs, generalsekretær i Amnesty International Norge, da de i dag la frem 21 politiske tiltak mot netthets.

N Ohate tshirt stand 2

Produkter fra No hate

I forbindelse med Rusken på nett lanserer vi et eksklusivt utvalg produkter. Nå har du mulighet for å kjøpe blant annet t-skjorter og handlenett med et tydelig og sterkt budskap.

Mockup

Lanserer tre nye løsninger mot netthat

De mobber, hater, truer og trakasserer på nettet. Nå skal netthatet nedkjempes gjennom en landsomfattende og varig mobilisering i det norske samfunnet. Vi har utviklet tiltakene som skal gi både hjelp og motstand.

Fredrik Tønnesen

Elkjøp til kamp mot netthat sammen med No hate

1 av 3 sier at netthets har ført til at de ikke lenger vil dele meningene sine på nett og sosiale medier, ifølge Amnesty. Nå går Elkjøp til kamp mot netthat sammen med organisasjonen No hate.

Abraham Foss

Telia trapper opp kampen mot netthat - inngår samarbeid med No hate

Med teknologi som våpen tar Telia nå et steg videre i kampen mot netthat. Selskapet inngår nå et samarbeid med organisasjonen No Hate, og vil utvikle digitale verktøy i kampen mot netthets.

Kavli 001

Kavlifondet støtter No hate

Hatefulle meldinger, digital mobbing og trusler har vokst frem som et stadig større problem for barn og unge. Kavlifondet jobber aktivt for å støtte prosjekter som skal forebygge psykiske utfordringer og forsterker nå arbeidet ytterligere ved å støtte etableringen av No hate, Norges første organisasjon som utelukkende jobber for å bekjempe netthat.

178 KIL 0093

Schibsted inngår samarbeid med No hate

Schibsted trapper opp kampen mot hatefulle ytringer og inngår et strategisk samarbeid med No hate, som er Norges første organisasjon som bekjemper netthat på fulltid.