Aktuelt

Blake barlow 1439234 unsplash 1

Sparebankstiftelsen DNB og Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging støtter No hates Nettravnene

Mobbing og hatefulle ytringer hindrer en god oppvekst og står i veien for et godt læringsmiljø. Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging og Sparebankstiftelsen DNB støtter No hate i utviklingen av Nettravn-ordningen.

Robin worrall 749755 unsplash

10 kjøreregler for en hatefri kommunevalgkamp

Over halvparten av norske politikere synes tonen i samfunnsdebatten har blitt mer hatefull de siste årene. Det viser en fersk undersøkelse som er gjennomført av No hate blant 1492 tillitsvalgte i norsk politikk. Nå lanserer No hate 10 kjøreregler for en hatefri kommunevalgkamp som et verktøy for politikere, organisasjoner, velgere og alle som vil bidra til et godt debattklima i valgkampen.

Erna Solberg5 2

Rusken på nett går fra årlig aksjon til varig allianse

- Samfunnsdebatten har blitt litt råtten, sa statsminister Erna Solberg da hun åpnet tidenes første Rusken på nett-aksjon 28. mai.

Politiske tiltak

21 politiske tiltak mot netthets

– Netthets er den største trusselen mot ytringsfriheten i Norge, sa John Peder Egenæs, generalsekretær i Amnesty International Norge, da de i dag la frem 21 politiske tiltak mot netthets.

N Ohate tshirt stand 2

Støtt oss i kampen mot netthat

Nå har du mulighet for å støtte en god sak ved å kjøpe blant annet t-skjorter og handlenett med et tydelig og sterkt budskap.

Mockup

Lanserer tre nye løsninger mot netthat

De mobber, hater, truer og trakasserer på nettet. Nå skal netthatet nedkjempes gjennom en landsomfattende og varig mobilisering i det norske samfunnet. Vi har utviklet tiltakene som skal gi både hjelp og motstand.

Fredrik Tønnesen

Elkjøp til kamp mot netthat sammen med No hate

1 av 3 sier at netthets har ført til at de ikke lenger vil dele meningene sine på nett og sosiale medier, ifølge Amnesty. Nå går Elkjøp til kamp mot netthat sammen med organisasjonen No hate.

Abraham Foss

Telia trapper opp kampen mot netthat - inngår samarbeid med No hate

Med teknologi som våpen tar Telia nå et steg videre i kampen mot netthat. Selskapet inngår nå et samarbeid med organisasjonen No Hate, og vil utvikle digitale verktøy i kampen mot netthets.

Kavli 001

Kavlifondet støtter No hate

Hatefulle meldinger, digital mobbing og trusler har vokst frem som et stadig større problem for barn og unge. Kavlifondet jobber aktivt for å støtte prosjekter som skal forebygge psykiske utfordringer og forsterker nå arbeidet ytterligere ved å støtte etableringen av No hate, Norges første organisasjon som utelukkende jobber for å bekjempe netthat.

178 KIL 0093

Schibsted inngår samarbeid med No hate

Schibsted trapper opp kampen mot hatefulle ytringer og inngår et strategisk samarbeid med No hate, som er Norges første organisasjon som bekjemper netthat på fulltid.